vrijdag 4 mei 2012

Ondertussen

Of het ondertussen lente is, laat ik in het midden :-( Dat de lentebaby geboren is, konden jullie vorige maand met eigen ogen zien, en ik kan erbij zeggen dat ze wreed content is met het schoon cadeau. Merci!
Ondertussen dienen zich alweer nieuwe Fou de coudre kindjes in wording aan en werd het ledenaantal van ons clubke uitgebreid tot 29.
En zo is het volgende week al de voorlaatste bijeenkomst, dus denk alvast eens na over je verzuchtingen en verwachtingen voor volgend jaar.

Ook voorbij is Van Katoen, en dat was dik en vet in orde. Dat wisten we al, maar ik maak toch nog efkes reclame voor de patroontjes, en dan vooral voor het Jacobbroekje. Er ligt er hier al één in de kast en er volgen er zeker nog. Wil je ook? Dan heb je nog 10 dagen tijd, daarna gaat het winkeltje toe.

En nu we toch bezig zijn met reclame maken: zag je dit al? Het patroon van het Ottobre hemdje kan ik meebrengen, maar wie heeft de ultieme tip voor een mannenhemd met korte mouw? (deze is uitverkocht :-(

1 opmerking:

  1. Dag Nele,

    Ik heb laatst Burda gekocht. Koop ik eigenlijk nooit maar er stond een mannehemd met korte mouw in. Ik breng het boekje morgen mee.

    Groetjes,Veerle

    BeantwoordenVerwijderen