donderdag 16 februari 2012

Van nog een naaiavond, en het goede doel

Dat het waar is, dat we geen flinke blogsters zijn. Maar flinke Van Katoennaaisters, dat zijn we dan weer wel. Want hoewel we in januari maar met zijn 9 waren, hebben we toch de tasjesteller doen stijgen met 26 stuks. En bandwerk leent zich zowaar nog beter tot 'eindeloos kwetteren'. Wat hebben we geleerd?
 • dat er best wat groentepakketaanhangers in ons clubke zitten. En dat een eventueel gebrek aan afwisseling in barre wintertijden dan meestal overklast wordt door een nog grotere luiheid. Dus toch maar eten wat de mand schaft ipv iets anders te halen in de winkel.
 • en dat het rode-bieten-seizon nog volop bezig is, ah ja, want "er zaten er in de mand". En dat dat  overheerlijk is, probeer dit maar eens.
 • en dat Marjolein behalve lekkere koekjes ook geweldige kijkboeken maakt. Serieus, deze zou elke kleine Brusselaar in huis moeten halen.
 • dat je je haar ook zonder shampoo kan wassen. En dat er 2 gediplomeerde herboristes onder ons zijn, en dat die zelf shampoo kunnen maken.
Het fototoestel werd andermaal vergeten, maar wie heeft dat nog nodig in dit iphone tijdperk?4 opmerkingen:

 1. Maar allez, het lijkt alsof ik mij zo direct zou thuis voelen in jullie clubje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woehaha, kan ik je inhuren als PR-madame, Nele?
  En zeggen dat mijn dochters oprecht bezorgd waren omdat ik geen tijd had om iets te bakken... (ze zitten in met mijn populariteit ;-)))

  Helaas kon ik gisteren niet komen. In januari de namen en gezichten onthouden, maar dan pas in maart diezelfde gezichten terugzien, hmmm, slecht idee. Gelukkig kan ik nu oefenen met de fotootjes hierboven.

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tasjes zijn toegekomen. Dankjewel dames!

  BeantwoordenVerwijderen