zaterdag 10 maart 2012

Fou de Coudre wacht op de lente!


Zou dat een gewoonte worden, zo snel nog wat bloggen over de laatste Fou de Coudre avond als de volgende sessie alweer heel dichtbij komt ?

Een (hopelijk) laatste winterse naai-bijeenkomst hielden we, zo half februari – en met het nieuwe jaar blijven ook de nieuwe gezichten arriveren. Het was een waar genoegen om weer zoveel enthousiastelingen te leren kennen, al wordt het misschien toch tijd om de naamkaartjes van week 1 tijdelijk terug in te voeren…

De afwezigheid van Marjolein vertaalde zich in afwezigheid van zelfgemaakte heerlijkheden, goed voor de lijn zou u denken, maar wij doen niet moeilijk, cake en koekjes van de winkel gingen er ook vlotjes in.

De aangekomen Spoonflower stof werd aan een nauwkeurige inspectie onderworpen (conclusie: schoon gerief maar de kleuren geven toch wat af aan de randjes). En naast de overlock werd er deze keer ook over iets minder geavanceerde machinerie ge-oohd en ge-aahd. De Ikea-naaimachine, jawel, we konden er geen slecht woord over noteren – die prijs, die geweldige Fisher-Price look; en dat blijkt dan nog te werken ook!

Volgende afspraak: donderdag 15 maart – we zijn alvast héééél benieuwd: zal Nele ons nog kunnen vervoegen volgende week of heeft de eerste Fou de Coudre baby tegen dan misschien zijn/haar opwachting al gemaakt? Veel success Nele, we kijken uit naar het nieuws!!!

5 opmerkingen:

  1. ik denk dat het nog wel weekske zal duren. of meer.
    tot donderdag dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hip hip, ik ben er donderdag ook weer bij!

    Groetjes en tot dan,

    Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik begin nu toch wel erg nieuwsgierig te worden of de eerste Foudecoudre-baby geboren is... ;-)
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja, de buren zijn ook nieuwsgierig ;-)

      groetjes,
      miek

      Verwijderen
  4. Hallo dames! Even een vraagje. Ik wil ook graag naaien. Alleen laat mijn werk niet toe om naailes te volgen. Ik kijk al 2 jaar jaloers naar alle naailessen online, maar helaas heb ik zeer onregelmatige werkuren..

    Maar goed, zouden jullie die IKEA-naaimachine aanraden?
    Ik weet natuurlijk echt niet of het daadwerkelijk zo leuk gaat zijn als in mijn hoofd, en om dan al onmiddellijk zo'n dure naaimachine te kopen... dus vandaar dacht ik aan de Ikea-versie.

    BeantwoordenVerwijderen